Over ons

A. de Reus aannemersbedrijf is een allround bedrijf binnen de civiele branche. Wij zijn gespecialiseerd in werkzaamheden als bodemsanering, grondzuigwerkzaamheden, het bouwrijp maken van terreinen en betonwerkzaamheden. Hierbij zijn wij voornamelijk actief binnen de petrochemische industrie. Wij zetten onze flexibiliteit, kennis en ervaring graag in om met onze klant te komen tot het gewenste resultaat.

Onze historie

A. de Reus Aannemersbedrijf is opgericht in 1980 door André de Reus. Sindsdien is het bedrijf flink gegroeid; zowel in mankracht als in kennis. Per 1 januari 2022 is A. de Reus partner geworden van Dura Vermeer. Wij werken samen met de grote spelers in de (petrochemische) industrie. Dat doen wij met vakmanschap, kennis en passie. Wij denken graag mee met onze klanten dit doen we door snel te schakelen en oplossingen vinden voor de uitdagingen van de klant. De verschillende specialismen zorgen ervoor dat we projecten vanaf de tekentafel tot en met de oplevering kunnen uitvoeren.

Meer over Dura Vermeer
Onze historie

Veiligheid

Bij A. de Reus Aannemersbedrijf staat veiligheid voorop. Veiligheid gaat hand in hand met kwaliteit. Om de veiligheid bij onze medewerkers te bevorderen, investeren wij in voldoende opleiding en instructie.

Certificering

Om het werk op een goede en verantwoorde manier uit te voeren hebben wij diverse certificaten in bezit. A. de Reus Aannemersbedrijf beschikt over de volgende certificaten: veiligheid (VCA – Petrochemie), kwaliteit (ISO 9001, BRL SIKB 7000, CKB), milieu (ISO 14001), SIR (Stichting Industriële Reiniging) en duurzaam vervoer (Ecostars).

Duurzaamheid

A. de Reus Aannemersbedrijf streeft ernaar om projecten op een efficiënte en milieuvriendelijke manier uit te voeren. Wij willen geen schade aan het milieu toebrengen, maar juist een schonere wereld voor de komende generaties achterlaten.

Wij werken onder andere voor: